Stella York trouwjurk

Stella York trouwjurken, het is één van de bekende merken als het gaat om bruidsmode. Stella York heeft een brede collectie bruidsjurken. Elke collectie van de Stella York Bruidsmode heeft een bepaalde sfeer, die net dat extra geeft. De kwaliteit van Stella York’s trouwjurken is enorm hoog en dat geeft een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Dit komt omdat elke bruidsjurk handgemaakt wordt en daarbij heeft een Stella York Bruidsjurk de perfecte pasvorm.

Hier tekenen wij voor

Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

We leggen je helemaal in de watten

Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

Parkeren kan gratis voor de deur

Lees er meer over →

De mooiste Stella York trouwjurk

Een trouwjurk van Stella York is sexy en ontworpen met prachtige details. Geïnspireerd door ‘s werelds meest populaire rode loper trends. Iedere trouwjurk is zorgvuldig ontworpen met vrouwelijke details zoals romantisch kant en/of glinsterende kralen. Vind vandaag nog je droomjurk. Klik hier om onze uitgebreide collectie bruidsjurken van Stella York te bekijken. Maak vervolgens een afspraak, zodat we alles kunnen afstemmen op wat jij mooi vindt.

 

Maak een afspraak →

Prachtige stoffen

De trouwjurken van Stella York worden gemaakt van de meest prachtige stoffen. Neem bijvoorbeeld de kanten trouwjurk. Een trouwjurk die van deze stof is gemaakt geeft zowel een romantische als een stijlvolle uitstraling. Daarnaast kun je met deze stof alle kanten op. Wil je bijvoorbeeld een trouwjurk met lange kanten mouwen, alleen de top van kant of alleen kant verwerkt in de motieven aan de onderkant van je trouwjurk. Het kan allemaal. Naast deze stof kun je ook kiezen voor een jurk van satijn. De satijnen trouwjurken van Stella York vallen heel mooi door de soepele stof en de stof glanst heerlijk, waardoor je op de grote dag zult stralen. Verder heb je bij Stella York keuze uit jurken die afgewerkt zijn met de stoffen zijde, chiffon en organza.

De details van jouw Stella York trouwjurk

De trouwjurken van Stella York zijn verwerkt met prachtige details. Hierbij kun je denken aan allerlei florale motieven die aan de onderkant van de jurk te zien zijn, in de top alleen of over de gehele jurk. Verder wordt er gebruik gemaakt van details in de vorm van kraaltjes of andere verbluffende applicaties. De details geven de Stella York trouwjurk een delicate verfijning.

Stella York trouwjurk op maat gemaakt

Bij een Stella York trouwjurk ben je verzekerd van een perfecte pasvorm. De trouwjurken worden namelijk precies passend gemaakt door onze coupeuse. Bij het uitzoeken van de jurk wordt niet alleen gekeken naar je pasvorm, maar ook naar jou als persoon. Om te stralen tijdens je huwelijk moet je bruidsjurk passen bij je persoonlijkheid. Wij willen je dus zo goed mogelijk leren kennen. Wie ben je? Wat vind je mooi? En wat juist niet? Wij zorgen ervoor dat jouw Stella York trouwjurk bij jou past.

Ruime collectie trouwjurken

Wij weten hoe belangrijk je trouwdag is. Daarom zetten wij liefdevolle precisie in elk detail van je trouwjurk. Bij New Styling Bruidsmode krijg je speciale aandacht voor een geweldige prijs. Wij verkopen prachtige bruidsjurken van Stella York, Randy Fenoli, Lilian WestMaggie Sottero en andere bekende merken. Trouwjurken die de perfecte pasvorm en comfort bieden. Klik op bovenstaande button om snel een afspraak te maken. Samen kijken we welke bruidsjurk het beste bij je past.

 

Stella York Bruidmode                                                   Stella York trouwjurk

Prachtige trouwaccessoires

Heb je de perfecte bruidsjurk van Stella York gevonden? Dan is het tijd om de look af te maken. De zussen van New Styling maken jouw outfit helemaal af met bruidssieraden, een sluier en/of haaraccessoires? Ze geven je net die extra uitstraling. Bekijk hier ons aanbod. Met onze prachtige trouwaccessoires maak je het plaatje compleet! Maar niets moet en alles mag natuurlijk.

Over New Styling Bruidsmode

Benieuwd wat klanten zeggen over New Styling Bruidsmode? Lees de reviews of een aantal prachtige verhalen over hoe de trouwdag is verlopen.

Ook graag zo’n prachtige trouwdag meemaken? Wij verzorgen graag de voorpret bij het vinden van de perfecte trouwjurk van Stella York.

Stella York bruidsjurk kopen?

Naar wat voor soort trouwjurk van Stella York je ook op zoek bent. We hebben het allemaal bij New Styling Bruidsmode. Winkel wanneer het je uitkomt, waar je ook bent, op elk apparaat. Blader online door onze trouwjurken en neem bij vragen gerust contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen. Klik op onderstaande button om direct een afspraak te maken. Wij leggen je graag in de watten. Daarnaast ontvang je bij ons persoonlijk en eerlijk advies. Een trouwjurk van Stella York wordt bij New Styling Bruidsmode jouw droomjurk!

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag